| Tên bài báo: |
Improving nutritive value of cassava root (Manihot esculenta Crantz) by fermentation with yeast (Saccharomyces cerevisiae), urea and di-ammonium phosphate |
| Tạp chí: |
| ISSN: |
|
| Tên tạp chí |
Livestock Research for Rural Development
(0121-3784)
|
| Tạp chí |
Nước ngoài |
| Cơ quan xuất bản |
Centro para la Investigacion en Sistemas Sostenibles de Produccion Agropecuaria |
| Loại tạp chí |
Tạp chí |
| Cấp tạp chí |
SCOPUS |
| Năm đăng: |
2018 |
| Tập: |
5 |
| Số: |
30 |
| Trang: |
|
|
| Lĩnh vực: |
CHĂN NUÔI |
| Tác giả: |
Nouphone Manivanh (Chính), Lê Văn An, Trần Thị Thu Hồng, T R Preston
|
| Thuộc đề tài: |
0
|
| Liên kết: |
http://www.lrrd.org/lrrd30/5/noup30094.html
|