Tên bài báo: |
Improving nutritive value of cassava root (Manihot esculenta Crantz) by fermentation with yeast (Saccharomyces cerevisiae), urea and di-ammonium phosphate |
Tạp chí: |
ISSN: |
|
Tên tạp chí |
Livestock Research for Rural Development
(0121-3784)
|
Tạp chí |
Nước ngoài |
Cơ quan xuất bản |
Centro para la Investigacion en Sistemas Sostenibles de Produccion Agropecuaria |
Loại tạp chí |
Tạp chí |
Cấp tạp chí |
SCOPUS |
Năm đăng: |
2018 |
Tập: |
5 |
Số: |
30 |
Trang: |
|
|
Lĩnh vực: |
CHĂN NUÔI |
Tác giả: |
Nouphone Manivanh (Chính), Lê Văn An, Trần Thị Thu Hồng, T R Preston
|
Thuộc đề tài: |
0
|
Liên kết: |
http://www.lrrd.org/lrrd30/5/noup30094.html
|