Thông tin bài báo khoa học
| Tên bài báo: | Optimization of culture conditions for gamma-aminobutyric acid production by newly identified Pediococcus pentosaceus MN12 isolated from ‘mam nem’, a fermented fish sauce | ||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Tạp chí: |
|
||||||||||||||||||||
| Lĩnh vực: | Công nghệ sinh học | ||||||||||||||||||||
| Tác giả: | Đỗ Thị Bích Thủy (Chính), Nguyễn Tiến An, Kuan Shiong Khoo, Kit Wayne Chew, Margo Cnockaert, Peter Vandamm, Yeek-Chia Ho, Nguyễn Đức Huy, Heriberto Hernández Cocoletz, Pau Loke Show | ||||||||||||||||||||
| Thuộc đề tài: | 0 | ||||||||||||||||||||
| Liên kết: | https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/21655979.2020.1857626 |