Thông tin bài báo khoa học
Tên bài báo: | Optimization of culture conditions for gamma-aminobutyric acid production by newly identified Pediococcus pentosaceus MN12 isolated from ‘mam nem’, a fermented fish sauce | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tạp chí: |
|
||||||||||||||||||||
Lĩnh vực: | Công nghệ sinh học | ||||||||||||||||||||
Tác giả: | Đỗ Thị Bích Thủy (Chính), Nguyễn Tiến An, Kuan Shiong Khoo, Kit Wayne Chew, Margo Cnockaert, Peter Vandamm, Yeek-Chia Ho, Nguyễn Đức Huy, Heriberto Hernández Cocoletz, Pau Loke Show | ||||||||||||||||||||
Thuộc đề tài: | 0 | ||||||||||||||||||||
Liên kết: | https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/21655979.2020.1857626 |