Thông tin bài báo khoa học
Tên bài báo: | Impacts of Digital Healthy Diet Literacy and Healthy Eating Behavior on Fear of COVID-19, Changes in Mental Health, and Health-Related Quality of Life among Front-Line Health Care Workers | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tạp chí: |
|
||||||||||||||||||||
Lĩnh vực: | Y TẾ | ||||||||||||||||||||
Tác giả: | Dinh N. Vu (Chính), Dung T. Phan , Hoang C. Nguyen , Lan T. H. Le , Huu C. Nguyen , Tung H. Ha , Hung K. Dao , Manh V. Trinh , Thinh V. Do , Hung Q. Nguyen , Thao T. P. Nguyen , Thuy T. Le , Cuong Q. Tran , Khanh V. Tran , Trang T. Duong , Hai X. Pham , Vinh-Tuyen T. Le , Tuyen Van Duong (Chính) | ||||||||||||||||||||
Thuộc đề tài: | 0 | ||||||||||||||||||||
Liên kết: | https://doi.org/10.3390/nu13082656 |