Tên bài báo: |
Isolation, Screening, Identification and Optimization of Culture Parameters to Produce γ-aminobutyric Acid by Lactiplantibacillus pentosus R13, an Isolate from Ruoc (Fermented Shrimp Paste) |
Tạp chí: |
ISSN: |
2345-5357 |
Tên tạp chí |
Applied Food Biotechnology
(2345-5357, E-ISSN: 2423-4214)
|
Tạp chí |
Nước ngoài |
Cơ quan xuất bản |
SHAHID BEHESHTI UNIV MEDICAL SCIENCES |
Loại tạp chí |
Tạp chí |
Cấp tạp chí |
ESCI |
Năm đăng: |
2022 |
Tập: |
9 |
Số: |
1 |
Trang: |
1-8 |
|
Lĩnh vực: |
CÔNG NGHỆ SINH HỌC CÔNG NGHIỆP |
Tác giả: |
Đỗ Thị Bích Thủy (Chính)
|
File đính kèm: |
- Isolation,_Screening,_Identification_and_Optimization_of_Culture_Parameters_to_Produce_γ-aminobutyric_Acid_by_Lactiplantibacillus_pentosus_R13,_an_Isolate_from_Ruoc_(Fermented_Shrimp_Paste).pdf
|
Thuộc đề tài: |
0
|
Liên kết: |
https://doi.org/10.22037/afb.v9i1.36103
|