Dữ liệu bài báo khoa học

Dữ liệu bài báo khoa học

2588–1191

Antimicrobial activity of chive and ginger extract on Escherichia coli and Salmonella spp. isolated from diarrhoeic broiler chickens

Tạp chí Khoa học Đại học Huế: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn, 2020
Lĩnh vực: Vi sinh vật học thú y (trừ vi rút học thú y)
Danh mục: HĐCDGS
Tác giả: Phan Vũ Hải (Chính), Nguyễn Văn Chào, Nguyễn Đinh Thùy Khương, Lê Xuân Ánh, Trần Ngọc Liêm, Hồ Thị Dung, Phạm Hoàng Sơn Hưng, Thượng Thị Thanh Lễ
Liên kết: http://jos.hueuni.edu.vn/index.php/HUJOS-ARD/article/view/5310

2588-1191

The pathogenicity of eimeria species isolated from chicken in thua thien hue province

Tạp chí Khoa học Đại học Huế: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn, 2019
Lĩnh vực: Y học thú y
Danh mục: HĐCDGS
Tác giả: Hồ Thị Dung (Chính), Phan Vũ Hải, Phạm Hoàng Sơn Hưng, Nguyễn Đinh Thùy Khương

0121-3784

Ensiling Taro (Colocasia esculenta L.) foliage with cassava flour, rice bran or molasses; effect on concentration of soluble and insoluble oxalates

Livestock Research for Rural Development, 2018
Lĩnh vực: CHĂN NUÔI
Danh mục: SCOPUS
Tác giả: Dư Thanh Hằng (Chính), Phan Vũ Hải, Geoffrey Savage
Liên kết: https://www.researchgate.net/publication/325779737

2304-8158

Oxalate Content of Taro Leaves Grown in Central Vietnam

FOODS, 2017
Lĩnh vực: CHĂN NUÔI
Danh mục: SCIE
Tác giả: Dư Thanh Hằng (Chính), Phan Vũ Hải, Vũ Văn Hải, Lê Đức Ngoan, Lê Minh Tuấn, Geoffrey Savage
Liên kết: https://doi.org/10.3390/foods6010002