Dữ liệu bài báo khoa học

Dữ liệu bài báo khoa học

0306-9192

What is the value of sustainably-produced rice? Consumer evidence from experimental auctions in Vietnam

FOOD POLICY, 2018
Lĩnh vực: KINH TẾ VÀ KINH DOANH, Xã hội học khác
Danh mục: SCIE
Tác giả: Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Matty Demont, Ellen J. Van Loo, Annalyn de Guia, Pieter Rutsaert, Trần Hữu Tuấn, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0306919217306462

0007-070X

Consumer valuation of quality rice attributes in a developing economy: evidence from a choice experiment in Vietnam

British Food Journal, 2018
Lĩnh vực: KHOA HỌC XÃ HỘI, KINH TẾ VÀ KINH DOANH
Danh mục: SCIE
Tác giả: Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Ellen J. Van Loo, Pieter Rutsaert, Trần Hữu Tuấn, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.emeraldinsight.com/doi/abs/10.1108/BFJ-05-2017-0277

0956-7135

Consumers’ familiarity with, and attitudes towards food quality certifications for rice and vegetables in Vietnam

Food Control, 2017
Lĩnh vực: KINH TẾ VÀ KINH DOANH, Xã hội học khác
Danh mục: SCIE
Tác giả: Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Pieter Rutsaert, Ellen J. Van Loo, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0956713517303092

0022-0302

Consumer attitudes, knowledge, and consumption of organic yogurt

Journal of Dairy Science, 2013
Lĩnh vực: KHOA HỌC XÃ HỘI, KINH TẾ VÀ KINH DOANH
Danh mục: SCOPUS
Tác giả: Ellen J. Van Loo (Chính), Nguyễn Hoàng Diễm My, Zuzanna Pieniak, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030213001264