Dữ liệu bài báo khoa học
What is the value of sustainably-produced rice? Consumer evidence from experimental auctions in Vietnam
FOOD POLICY,
2018
Lĩnh vực: KINH TẾ VÀ KINH DOANH, Xã hội học khác
Danh mục: SCIE
Tác giả:
Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Matty Demont, Ellen J. Van Loo, Annalyn de Guia, Pieter Rutsaert, Trần Hữu Tuấn, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0306919217306462
Consumer valuation of quality rice attributes in a developing economy: evidence from a choice experiment in Vietnam
British Food Journal,
2018
Lĩnh vực: KHOA HỌC XÃ HỘI, KINH TẾ VÀ KINH DOANH
Danh mục: SCIE
Tác giả:
Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Ellen J. Van Loo, Pieter Rutsaert, Trần Hữu Tuấn, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.emeraldinsight.com/doi/abs/10.1108/BFJ-05-2017-0277
Consumers’ familiarity with, and attitudes towards food quality certifications for rice and vegetables in Vietnam
Food Control,
2017
Lĩnh vực: KINH TẾ VÀ KINH DOANH, Xã hội học khác
Danh mục: SCIE
Tác giả:
Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Pieter Rutsaert, Ellen J. Van Loo, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0956713517303092
Using contingent valuation method to estimate the WTP for mangrove restoration under the context of climate change: a case study of Thi Nai lagoon, Quy Nhon city, Vietnam
Ocean and Coastal Management,
2014
Lĩnh vực: KINH TẾ VÀ KINH DOANH
Danh mục: SCIE
Tác giả:
Trần Hữu Tuấn (Chính), Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Lê Thị Quỳnh Anh, Nguyễn Văn Toàn
Liên kết: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0964569114001021
Consumer attitudes, knowledge, and consumption of organic yogurt
Journal of Dairy Science,
2013
Lĩnh vực: KHOA HỌC XÃ HỘI, KINH TẾ VÀ KINH DOANH
Danh mục: SCOPUS
Tác giả:
Ellen J. Van Loo (Chính), Nguyễn Hoàng Diễm My, Zuzanna Pieniak, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030213001264