Dữ liệu bài báo khoa học
Water scarcity in rice production and coping strategies of households in An Giang province
The International Conference Proceedings: Green Economic Development in Vietnam,
2023
Lĩnh vực: KINH TẾ VÀ KINH DOANH, XÃ HỘI HỌC
Danh mục: Khác
Tác giả:
Nguyễn Hoàng Diễm My, Phạm Xuân Hùng, Nguyễn Đức Kiên
Valuing ecosystem services and disservices of blue/green infrastructure. Evidence from a choice experiment in Vietnam
Economic Analysis and Policy,
2022
Lĩnh vực: KHOA HỌC XÃ HỘI, KINH TẾ VÀ KINH DOANH, XÃ HỘI HỌC
Danh mục: SSCI
Tác giả:
Valeria M.Toledo-Gallegos, Nguyễn Hoàng Diễm My, Trần Hữu Tuấn, Tobias Börger
Liên kết: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0313592622000674
Consumer purchase intention towards tea products with environmentally friendly packaging in Hue city
Tạp chí Khoa học Đại học Huế: Kinh tế và phát triển,
2022
Lĩnh vực: KINH TẾ VÀ KINH DOANH
Danh mục: HĐCDGS
Tác giả:
Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Trần Huỳnh Bảo Châu, Nguyễn Thị Hương Giang, Bùi Dũng Thể, Phạm Xuân Hùng
Liên kết: https://jos.hueuni.edu.vn/index.php/hujos-ed/article/view/6786
Lượng hóa gánh nặng kinh tế của bệnh tật do môi trường sản xuất thay đổi: Trường hợp nghiên cứu ở Tỉnh Thừa Thiên Huế áp dụng phương pháp chi phí bệnh tật (COI)
Journal of Economics and Development (Tạp chí Kinh tế và Phát triển),
2022
Lĩnh vực: Kinh doanh và quản lý
Danh mục: ACI
Tác giả:
Trần Huỳnh Bảo Châu (Chính), Nguyễn Đức Kiên, Nguyễn Hoàng Diễm My, Bùi Dũng Thể, Đặng Thị Anh Thư
Liên kết: https://ktpt.neu.edu.vn/tap-chi/so-302/muc-luc-221/luong-hoa-ganh-nang-kinh-te-cua-benh-tat-do-moi-truong-san-xuat-thay-doi-truong-hop-nghien-cuu-o-tinh-thua-thien-hue-ap-dung-phuong-phap-chi-phi-benh-tat-coi.380689.aspx
Willingness to Pay for Food Labelling Schemes in Vietnam: A Choice Experiment on Water Spinach
FOODS,
2022
Lĩnh vực: KINH TẾ VÀ KINH DOANH
Danh mục: SCIE
Tác giả:
Duc Tran (Chính), Ieben Broeckhoven, Yung Hung, Nguyễn Hoàng Diễm My, Hans De Steur , Wim Verbeke
Liên kết: https://www.mdpi.com/2304-8158/11/5/722
Data on consumers’ purchase behavior towards certified rice in Vietnam
Data in Brief,
2021
Lĩnh vực: KHOA HỌC XÃ HỘI, KINH TẾ VÀ KINH DOANH
Danh mục: SCOPUS
Tác giả:
Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Matty Demont, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352340921002948
Inclusiveness of consumer access to food safety: Evidence from certified rice in Vietnam
Global Food Security,
2021
Lĩnh vực: KHOA HỌC XÃ HỘI, KINH TẾ VÀ KINH DOANH, XÃ HỘI HỌC
Danh mục: SCOPUS
Tác giả:
Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Matty Demont, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S221191242100002X
Consumers as key drivers of change for sustainable rice production
Rural 21, The International Journal for Rural Development,
2019
Lĩnh vực: KHOA HỌC XÃ HỘI, KINH TẾ VÀ KINH DOANH, XÃ HỘI HỌC
Danh mục: Khác
Tác giả:
Carolina Barcella, Nguyễn Hoàng Diễm My, Matty Demont
Liên kết: https://www.rural21.com/english/index.html
Strategies to become a global leader by institutionalizing sustainable rice production guidelines in Vietnam
Policy brief,
2019
Lĩnh vực: KHOA HỌC XÃ HỘI, KINH TẾ VÀ KINH DOANH
Danh mục: Khác
Tác giả:
Barcella C., Nguyễn Hoàng Diễm My, Demont, M.
Liên kết: https://scholar.google.com/citations?view_op=view_citation&hl=en&user=Ueguk9QAAAAJ&citation_for_view=Ueguk9QAAAAJ:ufrVoPGSRksC
What is the value of sustainably-produced rice? Consumer evidence from experimental auctions in Vietnam
FOOD POLICY,
2018
Lĩnh vực: KINH TẾ VÀ KINH DOANH, Xã hội học khác
Danh mục: SCIE
Tác giả:
Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Matty Demont, Ellen J. Van Loo, Annalyn de Guia, Pieter Rutsaert, Trần Hữu Tuấn, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0306919217306462
Consumer valuation of quality rice attributes in a developing economy: evidence from a choice experiment in Vietnam
British Food Journal,
2018
Lĩnh vực: KHOA HỌC XÃ HỘI, KINH TẾ VÀ KINH DOANH
Danh mục: SCIE
Tác giả:
Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Ellen J. Van Loo, Pieter Rutsaert, Trần Hữu Tuấn, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.emeraldinsight.com/doi/abs/10.1108/BFJ-05-2017-0277
Consumers’ familiarity with, and attitudes towards food quality certifications for rice and vegetables in Vietnam
Food Control,
2017
Lĩnh vực: KINH TẾ VÀ KINH DOANH, Xã hội học khác
Danh mục: SCIE
Tác giả:
Nguyễn Hoàng Diễm My (Chính), Pieter Rutsaert, Ellen J. Van Loo, Wim Verbeke
Liên kết: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0956713517303092