Dữ liệu bài báo khoa học

Dữ liệu bài báo khoa học

1859-476X

EFFECTS OF LEVEL OF CONCENTRATE ON PERFORMANCE OF FINISHING CROSSBRED BRAHMAN CATTLE IN VIETNAM

Tạp chí Khoa học kỹ thuật Chăn nuôi, 2019
Lĩnh vực: CHĂN NUÔI
Danh mục: HĐCDGS
Tác giả: Đinh Văn Dũng (Chính), Nguyễn Xuân Bả, Đỗ Văn Quang, Đậu Văn Hải, Peter A Lane, Nguyễn Hữu Văn, David Parsons
Liên kết: http://hoichannuoi.vn/

0910-0784

Report on Genetic Characterization of Vietnamese Native Cattle

Report of the society for researches on native livestock, 2019
Lĩnh vực: CHĂN NUÔI
Danh mục: Khác
Tác giả: Lê Nữ Anh Thư (Chính), Vũ Văn Hải, Yu Okada, Dương Thị Hương, Nguyễn Bá Trung, Nguyễn Hữu Văn, Lê Đình Phùng, Tetsuo Kuniea

0121-3784

Effect of additives (brewer’s grains and biochar) and cassava variety (sweet versus bitter) on nitrogen retention, thiocyanate excretion and methane production by Bach Thao goats

Livestock Research for Rural Development, 2019
Lĩnh vực: Thức ăn và dinh dưỡng cho động vật nuôi
Danh mục: SCOPUS
Tác giả: L T B Phuong, T R Preston, Nguyễn Hữu Văn, Đinh Văn Dũng
Liên kết: http://www.lrrd.org/lrrd31/1/phuong31001.html

1344-3941, E-ISSN: 1740-0929

Genetic Characterisation of Vietnamese Yellow cattle using mitochondrial DNA and Y-chromosomal haplotypes and genes associated with economical traits

Animal Science Journal, 2018
Lĩnh vực: CHĂN NUÔI
Danh mục: SCIE
Tác giả: Lê Nữ Anh Thư (Chính), Vũ Văn Hải, Yu Okuda, Dương Thị Hương, Nguyen Ba Trung, Nguyễn Hữu Văn, Lê Đình Phùng, Tetsu Kunieda (Chính)
Liên kết: https://doi.org/10.1111/asj.13099

HIỆU QUẢ SỬ DỤNG THỨC ĂN CÔNG NGHIỆP TRONG VỖ BÉO BÒ LAI BRAHMAN Ở MIỀN TRUNG VIỆT NAM

Hội nghị Khoa học và Công nghệ chuyên ngành Chăn nuôi, Thú y giai đoạn 2013-2018. Bộ Nông nghiệp và Phát triển Nông thôn. Nhà xuất bản Thanh niên, ISBN 978-604-64-9451-5, 2018
Lĩnh vực: CHĂN NUÔI
Danh mục: Khác
Tác giả: Nguyễn Xuân Bả, Nguyễn Thị Mùi, Trần Thanh Hải, Trần Ngọc Long, Đinh Văn Dũng (Chính), Nguyễn Hữu Văn

2471-1888

Diversify of lactic acid bacteria in vegetable-based and meat-based fermented foods produced in the central region of Vietnam

AIMS MICROBIOLOGY, 2017
Lĩnh vực: CÔNG NGHỆ SINH HỌC NÔNG NGHIỆP
Danh mục: ESCI
Tác giả: Yen Thi Ngoc Phan (Chính), Minh Thuy Tang, Tu Thi Minh Tran, Nguyễn Hữu Văn, Nguyễn Hiền Trang, Takeshi Tsuruta, and Naoki Nishino
Liên kết: http://dx.doi.org/10.3934/microbiol.2017.1.61