Dữ liệu bài báo khoa học
Formation of flavor included cyclodextrin with middle-chain triglyceride oil by spray drying
The 35th Cyclodextrin Symposium, Japan, September, 2018,
2018
Lĩnh vực: Kỹ thuật thực phẩm
Danh mục: Khác
Tác giả:
Nguyễn Thị Vân Anh (Chính), Hidefumi Yoshii
Liên kết: http://www.scdj.jp/index.html
Encapsulation and stability of allyl sulfide in cyclodextrin with and without the presence of medium chain triglycerides
Proceedings at The 19th Annual Meeting of Japan Society for Food Engineering, August 2018,
2018
Lĩnh vực: Kỹ thuật thực phẩm
Danh mục: Khác
Tác giả:
Nguyễn Thị Vân Anh (Chính), Hidefumi Yoshii
Formation of rare sugar powder with vacuum drying using additives
Proceedings of The 19th International Cyclodextrin Symposium, April, Tokyo, Japan,
2018
Lĩnh vực: KỸ THUẬT THỰC PHẨM VÀ ĐỒ UỐNG
Danh mục: Khác
Tác giả:
Chutiwat Ataboonwongse (Chính), Afroza Sultana, Nguyễn Thị Vân Anh, Hermawan Dwi Ariyanto, Hidefumi Yoshii
Formation inclusion complex of cyclodextrin and allyl sulfide and their stability
Proceedings of the 19th International cyclodextrin symposium, April, Tokyo, Japan,
2018
Lĩnh vực: KỸ THUẬT THỰC PHẨM VÀ ĐỒ UỐNG
Danh mục: Khác
Tác giả:
Nguyễn Thị Vân Anh (Chính), Hidefumi Yoshii
Release behavior of allyl sulfide from cyclodextrin inclusion complex of allyl sulfide under storage conditions
Bioscience, Biotechnology and Biochemistry,
2018
Lĩnh vực: KỸ THUẬT THỰC PHẨM VÀ ĐỒ UỐNG
Danh mục: SCIE
Tác giả:
Nguyễn Thị Vân Anh (Chính), Hidefumi Yoshii, Hidefumi Yoshii
Liên kết: https://doi.org/10.1080/09168451.2018.1440173
Encapsulation of allyl sulfide with Middle-chain triglyceride oil and cyclodextrin by spray drying
Japan Journal of Food Engineering,
2017
Lĩnh vực: KỸ THUẬT THỰC PHẨM VÀ ĐỒ UỐNG
Danh mục: SCOPUS
Tác giả:
Nguyễn Thị Vân Anh (Chính), Hidefumi Yoshii (Chính)
Liên kết: https://doi.org/10.11301/jsfe.16480
Effect of relative humidity and initial moisture content on allyl sulfide release from cyclodextrin
Proceedings of the 18th Annual Meeting of the Japanese Society for Food Engineering,
2017
Lĩnh vực: KỸ THUẬT THỰC PHẨM VÀ ĐỒ UỐNG
Danh mục: Khác
Tác giả:
Nguyễn Thị Vân Anh (Chính), Hidefumi Yoshii (Chính)
Stability of allyl sulfide in cyclodextrin inclusion complexes
Proceeding of the 34th Cyclodextrin symposium, 31 August-1 September, Nagoya, Japan,
2017
Lĩnh vực: KỸ THUẬT THỰC PHẨM VÀ ĐỒ UỐNG
Danh mục: Khác
Tác giả:
Nguyễn Thị Vân Anh (Chính), Hidefumi Yoshii (Chính)
Release of allyl sulfide in spray-dried powders in cyclodextrin in different storage conditions
The Proceedings of The 9th Asia-Pacific Drying Conference, September 24-26, 2017, Wuxi, China,
2017
Lĩnh vực: KỸ THUẬT THỰC PHẨM VÀ ĐỒ UỐNG
Danh mục: Khác
Tác giả:
Nguyễn Thị Vân Anh (Chính), Hidefumi Yoshii (Chính)
Đánh giá chất lượng mật ong ngoại (Apis mellifena) nuôi ở xã Hồng Tiến, thị xã Hương Trà, tỉnh Thừa Thiên Huế
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn (tên cũ: Khoa học Kỹ thuật Nông nghiệp; Nông nghiệp & Công nghiệp thực phẩm; Lâm nghiệp; Thuỷ lợi; Kinh tế Nông nghiệp),
2016
Lĩnh vực: KHOA HỌC NÔNG NGHIỆP KHÁC
Danh mục: HĐCDGS
Tác giả:
Nguyễn Thị Vân Anh (Chính), Nguyễn Quốc Phòng, Vũ Thành Hưng, Nguyễn Thy Đan Huyền, Trần Thanh Quỳnh Anh, Nguyễn Văn Toản
Liên kết: http://www.tapchikhoahocnongnghiep.vn/uploads/news/2016_08/8.pdf
Release behavior of allyl sulfide from inclusion complex cyclodextrin powder
Proceedings of The 33rd Cyclodextrin Symposium,Japan,
2016
Lĩnh vực: KỸ THUẬT THỰC PHẨM VÀ ĐỒ UỐNG
Danh mục: Khác
Tác giả:
Nguyễn Thị Vân Anh (Chính), Hidefumi Yoshii (Chính)
Formation of allyl sulfide encapsulated powder with cyclodextrin by spray drying
Proceeding of The 20th International Drying Symposium, Japan,
2016
Lĩnh vực: KỸ THUẬT THỰC PHẨM VÀ ĐỒ UỐNG
Danh mục: Khác
Tác giả:
Nguyễn Thị Vân Anh (Chính), Hidefumi Yoshii (Chính)